Asiakastarina - Kuopio

Kuinka Kauneuspiste Freesian Google-tulokset paranivat yli 41% kuudessa päivässä

Hakukonevelhojen perustajan, Petterin, lähes 15 vuoden kokemus verkkokauppojen hakukoneoptimoinnista takaa ammattimaisen  optimointituloksen.

Kauneuspiste Freesia - Kauneushoitola Kuopiossa
Kauneuspiste Freesia

Parannus hakutuloksissa

Keskimääräinen Google-sijoitus nousi 41,66% kuudessa päivässä

Toimenpiteet

Sivuston sisäinen optimointi, linkkien rakentaminen, sisällöntuotanto

Toimiala

Kauneushoitola: Ripsien kestotaivutus, kulmien laminointi, suihkurusketus, sokerointi ja kasvohoidot.

Lisätietoa Kauneuspiste Freesiasta

Kauneuspiste Freesia on viihtyisä kauneushoitola Kuopion Petosella (Pitkälahti), joka tarjoaa ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua huomioiden asiakkaan toiveet. Kauneushoitola tarjoaa palveluita kuten ripsien kestotaivutuksen, kulmien laminoinnin, suihkurusketuksen, sokeroinnin ja kasvohoidot laadukkailla kotimaisilla EKOPHARMA-tuotteilla.

Kauneuspiste Freesia palvelee Kuopion eteläpuolella, tarjoten helpon pääsyn ilman keskustan ruuhkaa – ja pihasta löytyy myös ilmainen parkkipaikka autolla saapuville. Lisätietoja ja ajanvaraus on mahdollista heidän verkkosivustollaan .

Yrityksen haasteet ja tavoitteet

Kuten monilla muillakin pienyrityksillä, on Freesian yksi suurimmista haasteista uusasiakashankinta kustannustehokkaasti. Lisähaasteen Freesian yrittäjälle, Ninalle, tuo hänelle kehittynyt allergia, jonka vuoksi hänen täytyy lopettaa ripsienpidennyspalvelujensa tarjoaminen uusille asiakkaille.

Tämän johdosta yrittäjän tulee hankkia uusia asiakkaita muille tarjoamilleen palveluille, kuten ripsien kestotaivutuksille, kulmien laminoinnille, suihkurusketuksille, sokeroinnille ja kasvohoidoille. Näin Nina pyrkii säilyttämään ja mahdollisesti kasvattamaan asiakaskuntaansa, vaikka hän joutuukin lopettamaan yhden suosituimpien palveluidensa tarjoamiasen.

Tämä muutos palvelutarjonnassa edellyttää markkinoinnin ja asiakashankinnan mukauttamista vastaamaan uutta tilannetta – Ninan toiveena oli toteuttaa markkinointi kustannustehokkaasti ja niin, että tulokset ovat pitkäkestoisia.

Siksi hänelle valikoitui markkinoinnin yhteistyökumppaniksi Hakukonevelhot ja meidän hakukoneoptimointipalvelu.

Haluaisitko sinäkin lisää asiakkaita?

Varaa nyt esittelypuhelu tiimimme kanssa. Anna meidän näyttää sinulle, kuinka voimme optimoida näkyvyytesi verkossa ja kuinka paljon voimme tuoda lisää liikennettä ja myyntiä sinulle.

Kuinka Hakukonevelhot auttoi

Aloitimme kilpailutilanteen ja avainsanojen analysoinnilla. Tarkistimme samalla myös sivuston teknisen puolen.

Löydettyämme parhaat paikalliset avainsanat, optimoimme nykyiset sivut kyseisille avainsanoille ja loimme myös uusia sivuja tärkeimmille avainsanoille.

Samalla aloitimme linkkien rakentamisen ja uuden sisällön luomisen blogitekstien muodossa.

Optimoinnin ja kampanjan tulokset

Hakukoneoptimointiprojektin vaikutukset Kauneuspiste Freesialle ovat olleet merkittäviä. Optimoinnin ansiosta yrityksen näkyvyys Googlessa on parantunut huomattavasti, mikä on johtanut uusien asiakkaiden houkuttelemiseen. Freesian keskimääräinen hakusijoitus on noussut 41,66% Googlessa.

Tämä projekti osoittaa, kuinka tärkeää on panostaa hakukoneoptimointiin nykyaikaisessa digitaalisessa markkinointistrategiassa.

Hakuvelhojen tiimi jatkaa vielä työtä Freesian hakukoneoptimointiprojektin parissa, tavoitteenaan vahvistaa Ninan ja Kauneuspiste Freesian asemaa Kuopion markkinoilla ja houkutella vielä enemmän uusia asiakkaita kauneushoitolaan.

Hakukoneoptimoinnin tulokset - Kauneuspiste Freesia
Hakukoneoptimoinnin tulokset - Kauneuspiste Freesia