Hakukoneoptimointi - vaihe 1

Avainsanatutkimus: Mitä se on ja miksi se on tärkeää?

Avainsanatutkimus on tärkeä osa hakukonemarkkinointia, koska se auttaa löytämään juuri oikeat hakusanat, joita asiakkaasi todennäköisimmin käyttävät etsiessään palveluitasi Googlessa. Avainsanatutkimuksen avulla optimoimme verkkosivusi, jotta se näkyy korkeammalla hakutuloksissa – etsimme samalla myös uusia avainsanoja, jotka ovat relevantteja yrityksesi tavoitteiden ja tuotteiden kannalta.

Avainsanatutkimus - Google

Avainsanatutkimuksen perusteet

Avainsanat ovat sanoja tai lauseita, joita käytetään hakukoneissa. Avainsanatutkimus taas on prosessi, jossa selvitämme, mitkä avainsanat ovat tärkeitä ja relevantteja verkkosivustosi sisältöjen kannalta; ja mitkä avainsanat palvelevat parhaiten asiakkaitasi.

Avainsanatutkimuksen avulla ymmärrämme, millä hakusanoilla asiakkaasi etsivät tuotteita ja palveluita verkossa. Tämä tieto on tärkeä, sillä se auttaa meitä optimoimaan verkkosivustosi sisältöjä ja parantamaan yrityksesi näkyvyyttä hakutuloksissa.

Avainsanatutkimuksen käytännön toteutus

Avainsanatutkimuksen käytännön toteutus koostuu useista vaiheista, joiden avulla autamme sinua valitsemaan oikeat avainsanat ja optimoimaan sivustosi hakukoneystävällisemmäksi.

Avainsanatutkimuksen 1. vaihe on avainsanaideoiden etsintä, jolla autamme sinua valitsemaan juuri oikeat avainsanat yrityksesi palvelutarjontaa ja kohdeyleisöäsi ajatellen.

2. tärkeä vaihe avainsanatutkimuksen käytännön toteutuksessa on kilpailutilanteen analysointi. Tässä vaiheessa tarkastelemme kilpailijoidesi avainsanojen käyttöä ja avainsanojen kilpailutilannetta Google-haussa.

Avainsanatutkimuksen vaikutus yrityksesi tulokseen

Avainsanatutkimuksen positiivinen vaikutus yrityksesi menestykseen on kiistaton. Oikein kohdennetut hakusanat parantavat näkyvyyttäsi Googlessa ja tuovat sivustollesi enemmän relevantteja kävijöitä. Relevantit kävijät taas tuovat sinulle enemmän kauppaa!

What clients said about us

Et magnis arcu elit elit ipsum. Eget in libero faucibus amet. Arcu, aliquam facilisi consequat proin velit sollicitudin non.

Olemme valmiita. Oletko sinä?

Varaa nyt esittelypuhelu tiimimme kanssa. Anna meidän näyttää sinulle, kuinka voimme optimoida näkyvyytesi verkossa ja kuinka paljon voimme tuoda lisää liikennettä ja myyntiä sinulle.

TOC